Naujienos

Valgomojo interjeras: Išsamus gidas

Ar žinote, kad valgomasis yra kur kas daugiau, nei tik vieta, kurioje susirenkame pavalgyti? Tai erdvė, kurioje susitinkame su šeima ir draugais, dalijamės įspūdžiais, švenčiame svarbias progas ir kuriame prisiminimus. Tad kodėl gi nesukūrus tokio valgomojo, kuris būtų jaukus, funkcionalus ir stilingas? Galbūt jums trūksta įkvėpimo arba nežinote, nuo ko pradėti – nesijaudinkite, mes jums padėsime!

Ūkininkai siekia, kad grūdų derlius liktų Lietuvoje: daug vilčių siejama su atsinaujinančiais degalais

Šiuo metu visi šalies ūkininkai pradeda sukti galvas, kaip geriausia realizuoti grūdų derlių, kuris jau už 2-3 mėnesių nuguls į aruodus. Lietuva jau ne vienerius metus yra viena didžiausių grūdų augintojų regione, tačiau didžiąją dalį derliaus ūkininkai vis dar priversti eksportuoti. Žemdirbiai viliasi, kad daugiau derliaus galėtų supirkti atsinaujinančių degalų gamintojai, kurie tradiciškai moka konkurencingą supirkimo kainą.

Antioksidantai ir jų įtaka mūsų sveikatai bei grožiui

Nors apie antioksidantų svarbą galima išgirsti vis dažniau, tačiau daug kam šis terminas vis dar skamba tarsi neaiškus burtažodis. Paprastai tariant, tai yra medžiagos, svarbios ne tik mūsų gerai savijautai, bet ir grožiui. Jos atlieka itin svarbų vaidmenį susilpninant laisvųjų radikalų keliamą poveikį mūsų ląstelėms. Tad kokie signalai išduoda, kad […]