2022 metų vasaros aprangos tendencijos

Prasidedant kiekvienam naujam sezonui, norisi peržiūrėti savo spintą ir į garderobą įtraukti naujų stiliaus detalių. Nesuklysime pasakydami, kad dažniausiai tokie norai kyla prasidedant vasaros sezonui – ženkliai pagerėję orai skatina daugiau laiko praleisti lauke ir pademonstruoti išskirtinį įvaizdį. Tai padaryti bus lengviau, jei žinosite, kokios vasaros mados tendencijos bus populiarios 2022 metais.

Kruopščiai suderinti komplektai

Tos pačios spalvos viršutinių ir apatinių drabužių komplektai jau kurį laiką yra ypač madingi, o be to – labai universalūs. Jei prireiks, atskiras komplekto dalis galėsite derinti ir su kitomis aprangos detalėmis. Niekuomet nesuklysite pasirinkusios baltos spalvos kostiumėlį: stilistai teigia, kad tokie rūbai Jūsų aprangą gali perkelti į kitą lygį.

Dar daugiau atidengtos odos

Šiltuoju sezonu labiau nei bet kada norisi lepintis maloniai prie odos besiliečiančiais saulės spinduliais, todėl dažnai dėvime kur kas labiau kūną atidengiančius rūbus. Tai atsispindi ir šių metų tendencijose – kelnės ir sijonai žemu liemeniu ir vėl sugrįžta į madą. Priklausomai nuo situacijos, juos galite derinti su patogiais ilgesniais marškinėliais, tačiau jei mėgstate drąsesnį įvaizdį, tokius rūbus lygiai taip pat galite vilkėti su trumpomis, pilvą atidengiančiomis palaidinėmis. Tokie drabužiai šią vasarą bus ne mažiau madingi.

Mini rūbai

Akivaizdu, kad šį sezoną drąsiai galėsime demonstruoti savo figūrą – madingi bus ne tik žemesnį juosmenį turintys rūbai, bet ir kita „mini“ apranga. Nesuklysite pasirinkusios trumpesnes sukneles, sijonus, šortus ar palaidines – tikėtina, kad prekyboje dažniau išvysime šią tendenciją atspindinčią kasdienę ar netgi ofiso aprangą. Turėkite omenyje, kad tokių drabužių dėvėjimas dar labiau išryškina aksesuarus, tad papuošalai ir akiniai nuo saulės prie tokio įvaizdžio yra būtini – pasitelkusios juos, sukursite dar daugiau stilingų variacijų.

Ryškios spalvos

Vasaros sezonas neįsivaizduojamas be ryškių spalvų – tai viena iš priežasčių, kodėl jos kelintus metus neapleidžia tendencijų sąrašo. Ypač madinga bus ryškiai rožinė, raudona, mėlyna, oranžinė ir geltona – jas galite miksuoti tarpusavyje ar derinti su neutraliomis spalvomis. Tiesa, stilistai pabrėžia, kad svarbu, jog tokios spalvos Jums pačioms leistų jaustis gerai. Jei manote, kad ryškios spalvos neatspindi Jūsų asmenybės, verčiau ieškokite neutralių atspalvių vasarinės suknelės. Į vasaros garderobą siūloma įtraukti švelniai mėlyną, levandų, rožinę ir šalavijų žalią spalvą. Visų šių atspalvių rūbų rasite užsukusios į Pigu.lt el. parduotuvę.

„Regencycore“ stilistika

Mačiusioms žymųjį „Bridgerton“ serialą, tokia stilistika turėtų būtų pažįstama, tačiau Didžiosios Britanijos aukštuomenės drabužių dizainą galite atkartoti ir su juo nesusipažinusios. Išskirtinės, pūstos rankovės, suknelės su moteriškumu alsuojančiomis detalėmis, lankeliai, korsetai ar perlų vėriniai šią vasarą bus ypač madingi. Įvaizdis bus dar stilingesnis, jei juos derinsite prie kasdienės aprangos – pavyzdžiui, prie džinsinių šortų.

Išpjovos ir netikėti sujungimai

Panašiai kaip ir praėjusią vasarą, šiemet bus galima pamatyti drabužius su įvairiausiais iškirpimais. Nesvarbu, kokių dydžių ar formų jie būtų, tokios detalės bet kuriam rūbui suteikia išskirtinumo. Jei kol kas spintos atnaujinimo neplanuojate, pasiėmusios žirkles ir pačios galite paeksperimentuoti su keliais iškirpimais – taip atnaujinsite pabodusį drabužį ir dar geriau atskleisite kiekvieną savo kūno kreivę. Tačiau reikėtų atkreipti dėmesį, kad ir dizaineriai šiuo klausimu ieško vis naujų sprendimų – jų ypač galima pamatyti apžiūrinėjant palaidines. Kuo sudėtingiau bus ją apsivilkti, tuo madingesnis šį sezoną bus toks modelis.

Apsirūpinusios šiais rūbais, vasaros sezoną pasitiksite atrodydamos itin madingai. Tačiau nepamirškite, jog svarbiausia su naująja apranga jaustis savimi – net ir tuomet, jei dėl to teks sulaužyti kelias nusistovėjusias stiliaus taisykles. 

Užsak. Nr. 2578

Vienas komentaras

  1. Nuostabios 2022m. vasaros drabužių tendencijos! Negaliu sulaukti, kol viską išbandysiu

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.