Vaišinosi cepelinais

Tautinio patiekalo diena paminėta ir Anykščiuose.

Amerikos lietuvis Jonas Vaičiūnas prieš ketvertą metų pasiūlė pirmąjį vasario sekmadienį visame pasaulyje švęsti Pasaulinę cepelinų dieną.  Idėja iš karto sulaukė palaikymo ir daugelis tautiečių šia dieną kerta tradicinį skanėstą. Sunkiai virškinamas patiekalas niekur kitur nėra taip vertinamas. Tuo tarpu lietuviai įdarui kartais naudoja ir varškę.

Anykščiuose veikianti kavinė „Juna“ pavaišino 20 senjorų, kurie nuoširdžiai gyrė maistą.

4 komentarai

  1. kokie gi neįdomūs patapo „Nykščiai“ !! Jau net „Anykšta“, kurios anksčiau beveik neatidarydavau, paliko įdomesnė! Ir būtent todėl- nei komentarų, nei „kvazio“ postringavimų…bo N E Į D O M U! nėr druskos, prėski kažkokie…

  2. a kodel sunkiai virskinamas patiekalas?? man tai puikiai virskinami tie cepai…

  3. Viešintiškis iš Kauno

    Man tai puikiausiai virškinasi tai kas papuola praryti už dyka….

  4. Puiki iniciatyva. Sekmingo verslo Junai ir jauniems verslinikams.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.