Kepa po 50 per valandą

Italijos pietuose esančiuose kurortiniuose miesteliuose būtinai aptiksite ir vietinį picos kepėją, kuris prieš Jūsų akis pagamins ir iškeps šviežutėlę picą. "Margarita" – 2,5 Eur. Tuo tarpu Anykščiuose tokių kainų niekur nerasite. O prie Medžių lajų tako panašūs kepiniai kainuoja nuo 5-ių Eur.
Italijos Brindisi provincijoje populiarus šeimos verslas – picerija. Jose dažnai kainos prasideda nuo 2,5 Eur ir kyla iki 7 – 8 Eur. Beje, akivaizdu, jog Anykščių higienistai jose veiklą sustabdytų bežiūrint. Italai virtuvėje nėra labai preciziški.
Tačiau produktai, iš kurių kepamos picos šiame pietų krašte, tik patys šviežiausi, o aptarnavimo kokybė taip pat nesulyginama su anykštietiška – kiekvienas svečias sutinkamas su plačia ir nuoširdžia šypsena, beveik kiekvienoje užeigoje užkandžiais ar desertais vaišinama nemokamai. Be to, už pakuotę išsinešimui niekas papildomų centų neskaičiuoja. Mūsų miesto picerijoje – tai vyksta.
Pas mus mąstoma paprasčiau – klientas mokės tiek, kiek paprašysime ir ne būtinai už skonį ar servisą, bet didžiąją dalį sumos už restorano interjerą bei valgomo turinio formą.
{mosloadposition trade}

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.