Naujienos

Anykščių moksleivius vežios elektriniai autobusai

Anykščių rajono savivaldybės taryba kovo 28 dienos posėdyje spręs, ar leisti Anykščių rajono savivaldybės administracijai įsigyti penkis naujus elektrinius mokyklinius 19 sėdimų +1 vieta vairuotojui autobusus su galimybe lengvai pritaikyti pavežti 2 neįgaliuosius vežimėliuose, ir vieną naują elektrinį mokyklinį 19 sėdimų +1 vieta vairuotojui autobusą su galimybe lengvai pritaikyti pavežti 2 neįgaliuosius vežimėliuose ir keltuvu neįgaliojo vežimėliams įkelti.

Žemę pasiekė stipri geomagnetinė audra

Magnetinės audros – tai galingi Saulės spinduliuotės pliūpsniai, kurie turi poveikį ne tik Žemei, tačiau ir žmogaus savijautai. „Meteofor“ informuoja, jog kovo 24 d. Žemę pasiekė Saulės audra, kuri jau vakare sustiprėjo iki 5 balo indekso. Pirmadienio naktį audra sustiprėjo iki 6 balų, o ryte vėl pasiekė 5 balus. Toks audros stiprumas tęsis iki antradienio vakaro. Trečiadienį audros stiprumas nukris iki 2 balų, o ketvirtadienį ir penktadienį pakils vienu balu – iki 3 balų.

Sveikos odos priežiūros ritualai ir hiperpigmentacija

Visi trokštame švytinčios ir tolygios veido odos, tačiau pigmentinės dėmės gali tam sutrukdyti. Nors šios mažos, tamsesnės spalvos dėmelės ir dažnas reiškinys, jis gali stipriai paveikti mūsų pasitikėjimą savimi. Odos priežiūros priemonės, tokios kaip Eucerin, skiria daug dėmesio sprendžiant hiperpigmentacijos problemą. Tai – dermatologų rekomenduojami ir moksliniais tyrimais remiantis sukurti produktai, suteikiantys sprendimą bet kokiai odos problemai, įskaitant ir pigmentines dėmes.

Kaip išsirinkti tinkamą paspirtuką triukams?

Paspirtukas – smagų ir turiningą laisvalaikį užtikrinanti transporto priemonė, kurią ypač mėgsta paauglystės amžiaus sulaukę vaikai. Nors šiais laikais sparčiai populiarėja elektrinės paspirtukų versijos, tačiau žmonės, kurie ieško ne tik greitą judėjimą užtikrinančios susisiekimo priemonės, bet ir įvairiems triukams bei pramogoms pritaikyto gaminio, mieliau renkasi standartinius paspirtukus. Vis tik, mažai […]