Gėrė kavą už beveik 3 Eur?

Nieko iš anykštėnų jau kuris laikas nebestebino karštieji patiekalai miesto centre po 6 – 7 Eur. Tiesa, yra vis dar, kur šiek tiek pigiau.
Tačiau šią vasarą atsirado ir tokių maitintojų, kurie nusitaikė tik į pasiturinčius lankytojus, o jų siūlomi  antrieji patiekalai iš mėsos kainuoja nuo 10 Eur ir daugiau. Beje, norinčių paragauti netrūksta.
“Geriau vieną kartą kažko tikrai skanaus pavalgyti nei kelis kartus, ko jau skanavęs”, – taip ministrės dėmesį vienam iš prabangiausių miesto restoranų pakomentavo  turistė iš Panevėžio, kuri taip pat kitą kartą čia dar žada užsukti.
Apie šią Anykščių vietą žinomas visiems keliautojas Rimvydas Širvinskas – Makalius yra rašęs: „Ir kaip turėtume dėl to džiaugtis! Tikrai, akimirkai gali net užsimiršti, kur esi. Ypač, kai ant stalo maistas atkeliauja! Greta mūsų sėdėję klientai šefui Erikui sakė, kad skanesnių makaronų gyvenime nėra valgę, o tuoj pat ir mes jiems antrinom. Ragavome spagečius su grybais, rožinius ravioli su ožkos sūriu. WOW! O paskui dar atnešė desertui tiramisu. Ir ne bet kokį, o dvi receptūras viename indelyje! Viena iš Sicilijos, o kita – iš Romos“.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.