Fotofaktas. Vyksta A. Baranausko pagrindinės mokyklos rekonstrukcija

Karantinas netrukdo Antano Baranausko pagrindinės mokyklos stadiono rekonstrukcijos darbų,kurie buvo suplanuoti dar praeitos Anykščių savivaldybės administracijos. Stadionas įgauna vis gražesnį vaizdą. Tai jau antras mokyklos stadionas, kuris bus atnaujintas Anykščių mieste. Renovuotu J. Biliūno gimnazijos stadionu anykštėnai noriai naudojasi.

NYKŠČIAI

8 komentarai

  1. planai buvo, tik ant gyventojų privačios žemės priplanavo buvusieji, tai nieko ir nepadarė. Metelius klaidas taisė, o statybos gal tik pusmetį užtruks.

  2. o tai kas šituos kasinėjimus vykdo, kas jų darbų prižiūrėtojas? Kodėl nepaviešinate? Ar čia vykdoma privati statyba ir duomenys apie rangovus neskelbiami?

  3. šitas projektas neskaniai kvepia,tik reik visus ryšius atidžiau išnagrinėti.Kaip sako prancūzai , ieškokite moters…

  4. vaikų visai nedaug liko,tada jie stadioną naujina.

  5. aš pro šalį eidamas ir galvojų -tai kokį čia vasarojų pasės, kad išmokas didesnes gautų negu už pievų. E gal Antanas žino, kaip stambus valstietis ir keravoja mūsų Anykščius iš Vilniaus. E tai vietiniai tai nieko nedaro be nurodymo, tik apie savus darželius ir medelius trepsi. Ai dar naujų šiltadaržį Ramybėj kiemi pastatė ir laukia kažkokių tai naujų karonės fliancų.

  6. Gal save gerbiantis skaitytojas, adekvačiai vertinantis informaciją, nekomentuoja, kad jis yra veikiamas pilnaties . Bet lai spaudos atgavimo paminėjimo dieną rašo visi kam labai norisi rašytiniu būdu kitus apkalbėti 🙂

  7. Žmonės jus džiaukitės kad kažkas kažką daro o žiūriu vien tik kritikuot sugebat

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.