Lukas Pakeltis prabilo apie surištas rankas

Rugsėjo 5 dieną vykusiame rajono tarybos posėdyje užvirus aistroms, pasisakė ir vienas iš dažniausiai praeitą kadenciją kalbėdavusių politikų Lukas Pakeltis, kuris aiškiai stebėjosi, kad opozicijos nariai kažkodėl užduoda klausimus. Dabar jau valdančioje daugumoje esantis L. Pakeltis kalbėjo apie paliktas bombas ir surištas rankas.
Kol kas politikai žaidžia įprastą žaidimą – valdantieji stengiasi užmesti atsakomybę už dabartinius įvykius praeitai kadencijai. Liberalų lyderis L. Pakeltis, kuris praeitą kadenciją buvo opozicijoje ir turėdavo klausimų bei pasisakydavo praktiškai per kiekvieną tarybos posėdį, kažkodėl buvo nepatenkintas, todėl nusprendė pamokyti opoziciją „Reikia pabrėžt šitą nuostabą, kaip pasikeičia plokštelė atsiradus opozicijoj“, – kalbėjo L. Pakeltis. Jis teigė, kad tiek Kurklių, tiek Raguvėlės mokyklos yra savotiškos jiems (valdančiajai koalicijai) paliktos bombos. „Visi šios dienos komentarai, pradedant Kurklių ir Raguvėlės, tai yra paliktos bombos ir mums surištom rankom realiai“, – sakė L.Pakeltis.
Dėl S. Obelevičiaus L. Pakeltis tvirtino, kad jis susitvarkys ir su antru darbu. „Visada jis dirbo ir niekada ten nebuvo problemų. Kaip atsimenu rinkiminiu periodu, planavot dirbti kartu, dabar kai nepavyko, opozicijoj sėdit, dabar jis dirba blogai. Būkim nuoseklūs. Visos šitos problemos yra tęstinės“, – ragino L. Pakeltis opoziciją, taikydamas šį pasisakymą buvusiam bendražygiui,  paskui virtusiam didžiausiu politiniu priešininku Kęstučiui Tubiui.
Linas BITVINSKAS

5 komentarai

  1. kad naujų bombikių nepriperėtų, tai būtų šaunuolis 🙂

  2. Mano nuomone, gal Lukučiui jo draugeliai iš stt galėtų rankas atrišti?

  3. Labai teisingai pakalbėti Lukas.

  4. Per paskutiniuosius praeitos kadencijos posėdžius, kai buvo svarstoma Kurklių mokyklos reorganizacija, Lukas sakė, kad neproblema surasti krliasdešimt tūkstančių dėl mokyklos išlaikymo. Tai kur dabar buvo, kai reikėjo skirti lėšas išlaikymui ir palikgi mokytojus ir mokinius šioj mokykloj?

  5. Niekuo nesiskiria Lukas nuo „senelių“ Anykščių socdemų ir koncervų. Toks pat išverstaskūris ir naudos ieškovas. O veterinorius ima vadžias į savo rankas tokio „bardako“ realybėje.

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.