Sveikino elementorių autorių (fotoreportažas)

Sveikino elementorių autorių (fotoreportažas)

Spalio 27 d., šeštadienį, Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje vyko pedagogo eksperto, elementorių autoriaus Juozo Danilavičiaus 90-mečio jubiliejui paminėti skirtas renginys. Sveikinti jubiliato susirinko pilna bibliotekos salė. Linkėta, kad šimtmetį J. Danilavičius taip pat sutiktų toje pačioje salėje.
Renginį vedė Dangira Nefienė, koncertavo Balio ir Irutės Meldaikių mokomi vaikai, ištraukas iš jubiliato knygos „Iš namų“ skaitė J. Danilavičiaus anūkė ir kiti svečiai. Jubiliatą sveikinti atvyko Seimo narys Sergejus Jovaiša, rajono meras Kęstutis Tubis, vicemeras Sigutis Obelevičius….
Paklaustas, kaip jam pavyko tokiam žvaliam sulaukti 90 metų J. Danilavičius atsakė rusišku priežodžiu, kuris galėtų būti verčiamas taip: „Būsi geras – ilgai gyvensi“.
K. Tubis juokavo, kad jubiliatas be visų mokslinių titulų turi dar vieną dorybę – yra aktyvus feisbuko narys. „Jūsų komentarai man padeda, ačiū“, – dėkojo K. Tubis.
O pats J. Danilavičius apie savo jubiliejų sakė: „Net juokinga, kai pagalvoji, kad man jau 90 metų“. S. Obelevičius kalbėjo, kad jam yra tekę sveikinti daug šimtamečių, bet dažniausiai ligoninėse ar namuose. „Tikiu, kad jūsų šimtmetį minėsime štai šitoje salėje“, – sakė S. Obelevičius.
Plačiau – „Šilelyje“

Linas BITVINSKAS

2 komentarai

  1. Sveikinu ! Mandagus, protingas, išsilavinęs žmogus ! Sveikatos !

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.